Tutarsız Forum

Tam Versiyon: Bilardo Oyunu Oynama Sitesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bilardo Oyna

Bilardo oyna - için gereken malzemeler isteka, sopa ve küçük toplardır. İsteka tutuşunuzun doğru olması bilardo oyna için en önemli şeylerden biridir. Bu oyun dünyada en çok oynanan salon oyunlarından birisidir. Bilardo oynamanız için iki kişi gerekmektedir. Bilardo oyna oyununda amaç ise bu iki kişinin de isteka aracılığı ile topu deliğe sokabilmesidir. Topun deliğe sokulamaması halinde oyuncu sırasını kaybeder sıra ise bir diğer oyuncuya geçerek puan alma şansı artar. Masada bulunan tüm topların deliğe sokulması beklenmez. Bazı topların da deliğe sokulmaması kurallardan biridir.

Bilardo Oyunu

Bilardo Oyunu - Oyuncuların kendilerine ait topları vardır. Eğer oyuncu kendisine ait olmayan topa vurursa sırası bir diğer oyuncuya geçecektir. İsteka ile vurmadan önce topun gidişi ve hızı iyi hesap edilmelidir. Aksi takdirde top savrulacak ve deliği bulamayacaktır. Bu oyun için zekanın ve stratejinin önemi çok büyüktür. El becerisi ve yeteneğini iyi kullanan stratejik davranan oyuncu ise oyunun galibi olacaktır. Oyunda topun masa dışına çıkması halinde oyun yeniden başlatılır.

Amerikan bilardo ve 3 top 8 top gibi bilardo oyunları için https://www.oyunlaroyna.org/bilardo-oyna/ sitesine giriş yaparak hemen oynaya bilirsiniz.