Tutarsız Forum

Tam Versiyon: Heryervilla.com ile Tatil Amaçlı Villa Kiralama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Heryervilla.com ile Tatil Amaçlı  Villa Kiralama!
 
Heryervilla.com tatil severleri yepyeni bir tatil anlayışı ile tanıştırıyor…
Tüm dünyada yaşanan virüs salgını nedeniyle ile başlayan sosyal mesafeli izole yaşam bugünlerde tatil severleri de yepyeni bir tatil anlayışı ile tanıştırıyor. Yaşanan pandemininde etkisi  ile tatil severler artık tatillerini kalabalık oteller yerine tatilleri boyunca sadece onlara ait olan lüks tatil villalarında geçirmeyi seçiyor.  Heryervilla.com web sitesi tatillerini bu tatil villalarında geçirmeyi planlayan misafirlerine 600’den fazla Kiralık Villa portföyü ile ve Türsab A grubu seyahat acentesi olarak  istediği villaya ve planladıkları tarih aralıklarına anında rezervasyon imkanı sunuyor.
 
Size Özel Seçenekler!
Kullanıcılarına tatil amaçlı Kiralık Villalar sunan web sitesinde tatil severlerin tatil tercihlerine göre villa seçenekleri de yer alıyor. Balayına çıkacak çiftler için balayı villaları, muhafazakar aileler için havuzu dışarıdan görünmeyen İslami villalar, korunaklı villalar ve yüzlerce muhafazakar villa, kuş sesleri eşliğinde huzurlu bir tatil arayan doğa aşıkları için doğa içerisinde villalar, çocuklu aileler için çocuk oyun parklı, çocuk havuzlu villalar ve genç arkadaş grupları için geniş havuz teraslı, sonsuzluk havuzlu lüks villalar da heryervilla.com’un sunduğu geniş villa seçenekleri arasında yer alıyor.
 
Tatillerini bu lüks havuzlu villalarda geçirmeyi planlayan misafirler için web sitesinde tatiline özel olarak kendisine en uygun tarihleri ve villa kategorilerini seçerek kendi seçimlerine göre yüzlerce tatil villalar arasından dilediğine en hızlı şekilde ve de kolay bir biçimde rezervasyon işlemi gerçekleştirebiliyor.
 
Kullanıcılar tatilleri için ödeyeceği toplam rezervasyon tutarının bir kısmını rezervasyon anında ödeyerek rezervasyonlarını garanti altına alabiliyorlar.
 
Akdeniz ve Ege’de Sana Özel Bir Tatil!
Heryervilla.com ‘un tatil severlere sunduğu geniş villa portföyü özellikle Antalya’nın Kaş bölgesine bağlı Kalkan bölgesinde yer alıyor. Bu bölgede yer alan Kalkan Vilları lüks villa turizmi konusunda oldukça zengin bir bölge ve tatil amaçlı villa turizminde ülkemizin öncü bölgelerinden. Ayrıca heryervilla.com misafirlerine Muğla, Fethiye, Faralya, Ölüdeniz, Hisar önü, Kaya köy, Ovacık, Dalaman, Bodrum, Marmaris, Bodrum, Datça  ve daha bir çok bölgede Villa Kiralama hizmeti sunuyor.
 
Tatil villalarının konumlandığı bölgeler aynı zamanda gezilecek ve görülecek tarihi miraslarıyla da oldukça zengin. Özellikle Kaş ve Kalkan bölgesinde yer alan muhteşem koylar ve plajlar görülmeye değer. Dünyaca ünlü Kaputaj plajı ve Patara plajı da yine bu bölgede yer alıyor. Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer alan villaları seçen misafirlerde dünyada ünlü ölüdeniz sahilini ve bölgenin tüm tarihi güzelliklerini keşfedebilirler.
 
Tatiliniz  öncesi dezenfekte ediliyor!
Virüs salgını nedeniyle tatil villaları misafirleri öncesinde dezenfekte ediliyor, havalandırılıyor, hijyenik bir çşekilde temizleniyor ve yeni misafirlerine hazırlanıyor.  Tatil amaçlı kiralanan bu villalara tıpkı otele gidiyormuş gibi valizinizi alıp gidebiliyorsunuz. . Çünkü turizm amaçlı hazırlanan bu tatil villaları bir evde ihtiyaç duyabileceğiniz elektronik aletlere, havlu, mutfak gereçleri ve nevresim takımları gibi tüm ekipmana sahip…
 
Tatil tercihlerini özel havuzlu lüks villalarda geçirmeyi planlayan gezginlere önerimiz tatil rotalarını bu tatil villalarına çevirmeleri olacak. Çünkü Akdeniz ve Ege’de yer alan bu tatil konutlarında benzersiz doğası ve eşsiz gün batımlarıyla unutulmaz bir tatil onları bekliyor olacak…
 
Tatil villalarını göz atmak ve sizlere en uygun seçenekleri görmek ve Villa Kiralama hizmeti almak için Heryervilla.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.