Tutarsız Forum

Tam Versiyon: Notebook Adaptör
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Site Adı: Notebook Depo, Notebook Ekran, Notebook Batarya - Klavye, Bga Makinesi
Açıldığı Tarih: 2009
Site Konusu: Türkiye'nin Teknoloji Noktası Sinerji Notebook. Notebook yedek parça satışı, notebook Ekran ve Batarya Bga Makinesi Türkiye Distribütörü.
Sitenin Altyapısı/Kategorisi: Özel Script - E-Ticaret

Masaüstü bilgisayar portatif cihazlar olmadığı için birçok bilgisayar kullanıcısı Notebook cihazlarına yönelmiştir. Notebook'lar portatif olmakla birlikte donanım özellikleri de gelişen teknoloji ile birlikte yükseldiği için oyun için kullanılmaya başlamıştır. Monster, MSI ve Asus gibi Notebook üreticileri oyunculara ve iş dünyasına yönelik özel bilgisayarlar üretmektedir. Bu bilgisayarların ekran kartı, işlemci ve RAM gibi donanımları yüksek özelliklere sahip olduğu için günümüzün en yüksek teknolojisine sahip oyunları, bu bilgisayarlar sayesinde sorunsuz şekilde en yüksek FPS değeri ile çalıştırabilirsiniz. Notebook'ların en büyük hatta tek dezavantajı Notebook Adaptör adı verilen bilgisayara elektriği sağlayan cihazlardır. Bu adaptörler uzun süreli kullanımda bozulabilmektedir.

Notebook kullanıcıları ise bu parçanın uzun süreli kullanımda bozulmasından dolayı Notebook Adaptör siparişi vermektedir. Notebookdepo olarak birçok farklı notebook'un adaptörlerini web sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz. Web sitemizde yer alan ürünler model numaralarına ve fiyatlarına göre sıralanmıştır. Ürünler orijinal olmakla birlikte ürünlerin stokları sürekli olarak yenilenmektedir.