Tutarsız Forum

Tam Versiyon: Ücretsiz Hesaplama Araçları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Site Adı: ROKETHESAP.COM - Roket Hızında Hesaplamalar
Site Konusu: İş hayatınızda ve günlük yaşantınızda hayatınızı kolaylaştıracak tüm hesaplama araçlarını sitemizde bulabilirsiniz.
Sitenin Altyapısı/Kategorisi: Özel Script

2020 yılının son çeyreğinde yayın hayatına başlayan web sitemiz olan Rokethesap, kullanıcı deneyimini ilke edinen ve zor hesaplamaları sahip olduğu özel yazılımı sayesinde gerçekleştirmek için kuruluşmuş ücretsiz bir web sitesidir. Web sitemizde tüm kullanıcıların ücretsiz şekilde yararlanabileceği mil hesaplama aracı ile Mil'i Kilometre'ye kolaylıkla çevirebilirsiniz. Bu hesap sayesinde mil olarak verilen bir uzunluğu, kilometreye çevirerek ilgili uzunluğu daha rahat tespit edebilirsiniz.

Yine birçok kişinin gün içerisinde en çok zorlandığı hesaplamaların arasında iki tarih arası hesaplama gelmektedir. İki tarih arası hesaplanırken büyük olan yıldan küçük olan yıl çıkartılmalıdır. web sitemizde yer alan ilgili hesaplama aracı sayesinde 19 Eylül 2020 tarihi ile 23 Mart 2021 tarihi arasında kaç gün ve kaç ay olduğunu kolaylıkla hesaplayabilirsiniz.

Web sitemiz de yer alan başka bir hesaplama aracı olan yüzde hesaplama aracı ile de A sayısının yüzde kaçı B'dir veya A sayısından B sayısına değişim oranı kaçtır gibi hesaplamaları ilgili araca veri girerek kolaylıkla yapabilirsiniz. Web sitemizde Kredi, Vergi, Matematik ve Sağlık gibi kategorilerde yer alan araçlarla birçok hesaplamayı ücretsiz ve kolay yoldan yapabilirsiniz.