Tutarsız Forum

Tam Versiyon: Faizsiz Kredi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kredi çekmek artık normal bir konu olarak değerlendirilmektedir. Zira insanlar acil ihtiyaçlarının giderilmesi aşamasında da herhangi bir gayrimenkul alımında da nakit ihtiyaçlarını bu şekilde gidermektedir. Fakat faiz oranlarının yüksek olması ya da inançlar yüzünden bu alanda adım atmak istemeyen kişi sayısı da azımsanamayacak kadar yüksektir. Bahsedilen durum bazı bankalarda olan ve faiz şartı bulunmayan kredi olanakları sayesinde sorun olmaktan çıkarılmıştır.
Faizsiz Kredi Başvurusu
Bankalar tarafından farklı zamanlarda kullanılma açılan faizsiz kredi imkanlarından başvuru şartlarının yerine getirilmesi ile istifade edilmektedir. Başvuru şartları ise her zaman olduğu gibi hem bankaya hem de kredilerin türlerine göre değişim göstermektedir. Bu alanda aynı olan şart şahsiliktir. Yani bir kurum ya da kimse ancak kendi adı üzerine başvuru işlemi yapabilmektedir. Farklı kişiler adına başvuru adımlarının atılması imkanlar kapsamında bulunmamaktadır.
Günümüzde kredi başvuruları eskiden olduğu gibi banka şubeleri üzerinden alınmaktadır. Ancak artık tek başvuru imkânı bu değildir. Şubelere gitmek istemeyenler ya da buna zaman bulamayanlar için internet bankacılık sistemleri devreye girmiştir. Özellikle çekilmek istenen kredinin miktar bakımından az olması internet bankacılığından başvuru yapılmasını kolaylaştırmaktadır. Aynı şekilde mobil bankacılık uygulamalarından ya da kısa mesaj üzerinden de rahat ve güvenilir şekilde başvuruların iletilmesi mümkündür. Fakat her bankanın bu alanda izlediği politika değişim göstermektedir. Bahsedilen neden yüzünden bankaya göre hareket edilmelidir.